Timber Scene Aktiebolag

Skåne län

Information

556533-9594 är organisationsnummer för verksamheten Timber Scene Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Timber Scene Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Timber Scene Aktiebolag finns i.

Timber Scene Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-09-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Timber Scene Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Timber Scene Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Timber Scene Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Timber Scene Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-291260 eller genom brev på följande adress:
Konsulentv. 17, 237 32, Bjärred

Bolaget skall bedriva import och export av sågade trävaror samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Timber Scene Aktiebolag och det är Ekdahl, Per Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Jessica Laureen som är född 1989 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,