Demikon D-Miljö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall omfatta konsultverksamhet inom miljöområdet samt royalites av böcker och filmrättigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Demikon D-Miljö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Demikon D-Miljö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1996-08-29 så skapades Demikon D-Miljö AB och verksamheten är har F-skattsedel Demikon D-Miljö AB har haft det sedan 1996-01-01.

Demikon D-Miljö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556533-8240 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Demikon D-Miljö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Demikon D-Miljö AB så går det att nå dem via telefon på 040-464310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Delblanc, Birgitta Sofia

Följande personer är på något sätt aktiva inom Demikon D-Miljö AB är Delblanc, Birgitta Sofia som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Delblanc, Johan Fredrik Peter som är född 1967 och har titeln VD, Delblanc, Johan Fredrik Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelbrektsson, Brita Elsie som är född 1938 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lundgren Permsjö, Josefin som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor.