Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB

Skåne län

Information

Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-02.

Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-12-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Småhögsg. 4, 234 38, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414001.

Lomma arbetar för att företag som Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik- och akupunkturverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB och det är följande personer, Flink Frennfelt, Christina Susanne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Frennfelt, Bo Lars Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Christina Flink Sjukgymnastik och Akupunktur AB är 556528-1739.