Nektum Aktiebolag

Skåne län

Information

556526-9692 är organisationsnummer för verksamheten Nektum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nektum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Nektum Aktiebolag finns i.

Nektum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-11-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nektum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Nektum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nektum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan-Olof -Olsson, Lena Britt-Marie

Vill ni komma i kontakt med Nektum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-294891 eller genom brev på följande adress:
Järavallsv. 32, 237 33, Bjärred

Bolaget skall bedriva management konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nektum Aktiebolag och det är Olsson, Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lena Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,