Soundnet i Lomma AB

Skåne län

Information

Soundnet i Lomma AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Soundnet i Lomma AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Soundnet i Lomma AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-25.

Soundnet i Lomma AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-01-03. Men sedan 1998-01-01 så har Soundnet i Lomma AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slättängsg. 25 A, 234 36, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Soundnet i Lomma AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6850779.

Lomma arbetar för att verksamheter som Soundnet i Lomma AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Soundnet i Lomma AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av datorer, ljudanläggningar med tillbehör, konsultverksamhet inom ljud och data och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Soundnet i Lomma AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Soundnet i Lomma AB och det är följande personer, Johansen, Tom René som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedström, Alex Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pomykala, Palle Kasmir som är född 1964 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Soundnet i Lomma AB är 556526-4602.