Egretta Ekonomistyrning AB

Skåne län

Information

Egretta Ekonomistyrning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Egretta Ekonomistyrning AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Egretta Ekonomistyrning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Egretta Ekonomistyrning AB har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Egretta Ekonomistyrning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kulinggränd 1 B, 234 39, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-2260352.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Egretta Ekonomistyrning AB Privat, ej börsnoterat.

Egretta Ekonomistyrning AB har idag 556521-4045 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Egretta Ekonomistyrning AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara konsulttjänster och utbildning inom ekonomi och administration, äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Egretta Ekonomistyrning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Callander, Clas Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivén Callander, Anita Ilona K som är född 1943 och har titeln Suppleant, Pettersson, Per Olof Konrad som är född 1949 och har titeln Revisor, .