Machine Equipment LSH AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling och försäljning av elektriskt styrda maskinutrustningar för entreprenadarbeten inom väg-, mark- och bygg samt konsulttjänster i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Machine Equipment LSH AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Machine Equipment LSH AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1995-07-13 så skapades Machine Equipment LSH AB och verksamheten är har F-skattsedel Machine Equipment LSH AB har haft det sedan 2001-07-13.

Machine Equipment LSH AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556519-4866 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Machine Equipment LSH AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Machine Equipment LSH AB så går det att nå dem via telefon på 046-294002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Machine Equipment LSH AB är Håkansson, Monica Agneta Linnéa som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Ingrid Marie Catharina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .