Nya Flädie Lantmannaaffär AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Nya Flädie Lantmannaaffär AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nya Flädie Lantmannaaffär AB är ett av dem. Statusen för Nya Flädie Lantmannaaffär AB är att Bolaget är aktivt.

Nya Flädie Lantmannaaffär AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nya Flädie Lantmannaaffär AB ska trivas.

Nya Flädie Lantmannaaffär AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Flädie Lantmannaaffär AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nya Flädie Lantmannaaffär AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Nya Flädie Lantmannaaffär AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-247430.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nya Flädie Lantmannaaffär AB är Nilsson, Kurt Rolf Krister som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Duvestam, Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Nya Flädie Lantmannaaffär AB har 556516-1469 som sitt organisationsnummer.