Zooab i Malmö AB

Skåne län

Information

Zooab i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Zooab i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Zooab i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Zooab i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-04-08. Men sedan 1995-01-01 så har Zooab i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mariedalsv. 6, 234 35, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Zooab i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414179.

Lomma arbetar för att bolag som Zooab i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Zooab i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med zoologiska artiklar och levande djur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Zooab i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Zooab i Malmö AB och det är följande personer, Jönsson, Lars Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Eva Margaretha Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Zooab i Malmö AB är 556512-1729.