Interlogic AB

Skåne län

Information

Interlogic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Interlogic AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Interlogic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Interlogic AB har haft sedan 1996-01-01. Interlogic AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Interlogic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järng. 8, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-419200.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Interlogic AB Privat, ej börsnoterat.

Interlogic AB har idag 556512-0861 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Arvid Jörgen -Mårtensson, Patric Andreas Lars -Mårtensson, Siv Ethel är den som för stunden ansvarar för Interlogic AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion, försäljning, utveckling, konsultverksamhet och utbildningsverksamhet inom olika kreativa lösningar för produktion och organisation inom industriautomation, elinstallationer, industrikonsult, mekanisk industri och anläggningsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

I Interlogic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Arvid Jörgen som är född 1949 och har titeln VD, Mårtensson, Arvid Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Claes Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Patric Andreas Lars som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Siv Ethel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kjell Ove Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotTegner, Johan Axel Ragnar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Cecilia Gunilla Louise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln RevisorTorstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.