MMN Modern Management Network Aktiebolag

Skåne län

Information

MMN Modern Management Network Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I MMN Modern Management Network Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hydbom, Karl Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hederoth Hydbom, Maria Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MMN Modern Management Network Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MMN Modern Management Network Aktiebolag på telefon 040-121980.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ledning, organisation, ekonomi och administration jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är MMN Modern Management Network Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MMN Modern Management Network Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MMN Modern Management Network Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och MMN Modern Management Network Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MMN Modern Management Network Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hederoth Hydbom, Maria Elisabeth -Hydbom, Karl Göran

MMN Modern Management Network Aktiebolag har 556511-7040 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.