Advanced Vacuum Scandinavia AB

Skåne län

Information

556509-1302 är organisationsnummer för bolaget Advanced Vacuum Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advanced Vacuum Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Advanced Vacuum Scandinavia AB finns i.

Advanced Vacuum Scandinavia AB har varit registrerat sedan 1995-01-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advanced Vacuum Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Advanced Vacuum Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advanced Vacuum Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Engstedt, Carl Thomas Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Advanced Vacuum Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 040-534070 eller genom brev på följande adress:
Järng. 12, 234 35, Lomma

Bolaget skall bedriva försäljning av tunnfilmsutrustning, försäljning av högteknologisk vakuumutrustning och högvakuum- teknisk rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advanced Vacuum Scandinavia AB och det är Engstedt, Carl Thomas som är född 1970 och har titeln VD, Engstedt, Carl Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensen, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstedt, Karl Hilding som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Lars Johan Peter som är född 1972 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,