TAU Power Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och TAU Power Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TAU Power Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TAU Power Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TAU Power Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TAU Power Aktiebolag ska trivas.

TAU Power Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och patenträttigheter, tillverka och försälja tunga industrimaskiner samt syssla med därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TAU Power Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är TAU Power Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med TAU Power Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-930710.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med TAU Power Aktiebolag är Andersson, Björn Olle som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Cecilia Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

TAU Power Aktiebolag har 556501-7257 som sitt organisationsnummer.