Hoffström Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

Hoffström Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Hoffström Holding Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hoffström Holding Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Hoffström Holding Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ladugårdsv. 5, 234 35, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hoffström Holding Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-416400.

Lomma arbetar för att företag som Hoffström Holding Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hoffström Holding Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hoffström Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hoffström Holding Aktiebolag och det är följande personer, Hoffström, Gert Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffström, Anne Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hoffström Holding Aktiebolag är 556495-3528.