Lindström i Lomma AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Lindström i Lomma AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindström i Lomma AB är ett av dem. Statusen för Lindström i Lomma AB är att Bolaget är aktivt.

Lindström i Lomma AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindström i Lomma AB ska trivas.

Lindström i Lomma AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med VVS-artiklar, maskiner och maskindelar företrädesvis kommuntraktorer och elfordon samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindström i Lomma AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Lindström i Lomma AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Lindström i Lomma AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-419600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Bo Gregor -Lindström, Helene Christine Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lindström i Lomma AB är Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln VD, Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Bo Gregor som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Helene Christine som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Carl Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Lindström i Lomma AB har 556495-2470 som sitt organisationsnummer.