Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred)

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred). Det finns flera företag som liknar Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-09-08 så har Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) så kan man gör det genom att posta ett brev till Vikingav. 1, 237 31, Bjärred. Vi ni istället prata med Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) så kan ni göra det på 046-293160.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandel med dagligvaror, förvalta kapital och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Bo Håkan Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Åke Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils-Åke Olof som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Elsy Maj-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, Ericson, Olof Per Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Nilsson, Bo Håkan Mikael -Nilsson, Lars Åke Peter i förening med -Nilsson, Nils-Åke Olof .

Bjärreds Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Bjärred) har 556492-6086 som sitt organisationsnummer.