Tornabygdens Konsult AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tornabygdens Konsult AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Tornabygdens Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Tornabygdens Konsult AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556487-6547.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-70204 alternativt besöka eller skicka post till Tornabygdens Konsult AB på följande adress Hanna Möllersv. 11, 237 42, Bjärred.

Tornabygdens Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tornabygdens Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ellberg, Marie Anne Charlotte som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med möbler och konst samt därmed förenlig verksamhet, byggnadsteknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, ekonomisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, datateknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.