Färg och Design U.A.F AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning med färg, tapeter, golv samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Färg och Design U.A.F AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Färg och Design U.A.F AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1994-04-15 så skapades Färg och Design U.A.F AB och företaget är har F-skattsedel Färg och Design U.A.F AB har haft det sedan 1994-01-01.

Färg och Design U.A.F AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556486-1853 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Färg och Design U.A.F AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Färg och Design U.A.F AB så går det att nå dem via telefon på 040-80070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Färg och Design U.A.F AB är Ahrnstein, Ulf Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrnstein, Ulla Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .