Marknadsavdelningen KiBa AB

Skåne län

Information

556486-0350 är organisationsnummer för bolaget Marknadsavdelningen KiBa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marknadsavdelningen KiBa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Marknadsavdelningen KiBa AB finns i.

Marknadsavdelningen KiBa AB har varit registrerat sedan 1994-05-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marknadsavdelningen KiBa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Marknadsavdelningen KiBa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marknadsavdelningen KiBa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Marknadsavdelningen KiBa AB så kan ni göra det på telefon genom 046-294770 eller genom brev på följande adress:
Holländarehusv. 36, 237 33, Bjärred

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marknadsavdelningen KiBa AB och det är Barwén Forsberg, Kia Kerstin E som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Barwén, Eva Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,