Aditus Science Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Aditus Science Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aditus Science Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Aditus Science Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Aditus Science Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Aditus Science Aktiebolag ska trivas.

Aditus Science Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall producera varor och tjänster inom akustik och elektronik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aditus Science Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Aditus Science Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Aditus Science Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-5406211.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aditus Science Aktiebolag är Böhmer, Bernt Jörgen som är född 1964 och har titeln VD, Böhmer, Bernt Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Gull Inga-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aditus Science Aktiebolag har 556485-4734 som sitt organisationsnummer.