Auto-Däck i Lomma Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av däck.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Auto-Däck i Lomma Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Auto-Däck i Lomma Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1994-03-28 så skapades Auto-Däck i Lomma Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Auto-Däck i Lomma Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Auto-Däck i Lomma Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556485-4023 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Auto-Däck i Lomma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Auto-Däck i Lomma Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-412727 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Auto-Däck i Lomma Aktiebolag är Åkesson, Per Ola Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Kristina Lise-Lott som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .