Servcon AB

Skåne län

Information

556481-1676 är organisationsnummer för bolaget Servcon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Servcon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Servcon AB finns i.

Servcon AB har varit registrerat sedan 1994-01-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Servcon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-13.

Servcon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Servcon AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Servcon AB så kan ni göra det på telefon genom 046-291503 eller genom brev på följande adress:
Trollsjöv. 129, 237 33, Bjärred

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet och miljörelaterad verksamhet främst vattenrening samt utbildning i anslutning härtill, management och affärsutveckling, ägande och investering i aktier, mark och fastigheter samt handel, design och tillverkning av hantverk i metall ävensom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Servcon AB och det är Åhnberg, Mats Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhnberg, Anne-Marie Amy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,