Ekelek Aktiebolag

Skåne län

Information

556479-5267 är organisationsnummer för bolaget Ekelek Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekelek Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Ekelek Aktiebolag finns i.

Ekelek Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekelek Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ekelek Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekelek Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekelek Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-42446 eller genom brev på följande adress:
Ekedalen Jollyro, 522 93, Tidaholm

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av lek- och sportredskap för fritidsverksamhet, fritidsartiklar, renhållningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekelek Aktiebolag och det är Rickardsson, Joel Sive Arvid som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Ridefelt, Nils Albin Rickard som är född 1991 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,