Scandicraft Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

556478-8460 är organisationsnummer för bolaget Scandicraft Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandicraft Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Scandicraft Sweden Aktiebolag finns i.

Scandicraft Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandicraft Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Scandicraft Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandicraft Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Scandicraft Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-417493 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av sjuk- och hälsovårdsprodukter med tillbehör samt agenturverksamhet för förpackningsmaterial främst polyetenemballage för hygien- och hortikulturprodukter, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandicraft Sweden Aktiebolag och det är Sunesson, Kjell som är född 1942 och har titeln VD, Sunesson, Kjell som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenkler Sunesson, Birgit Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,