Ljusteknik i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556478-4865 är organisationsnummer för företaget Ljusteknik i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusteknik i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Ljusteknik i Malmö Aktiebolag finns i.

Ljusteknik i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusteknik i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ljusteknik i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljusteknik i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ljusteknik i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-305034 eller genom brev på följande adress:
Slussg. 10, 211 30, Malmö

Bolaget skall bedriva projektering och försäljning av belysningsarmaturer och övriga el.artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusteknik i Malmö Aktiebolag och det är Nilsson, Dan Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp Nilsson, Carina Britt-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor,