Skånsk Dykservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Skånsk Dykservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Skånsk Dykservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skånsk Dykservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skånsk Dykservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Skånsk Dykservice Aktiebolag ska trivas.

Skånsk Dykservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dykcenterverksamhet, innehållande utbildning, försäljning, uthyrning, service, dykuppdrag samt videofilmning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånsk Dykservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Skånsk Dykservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Skånsk Dykservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-275324.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skånsk Dykservice Aktiebolag är Wessberg, Per-Erik Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessberg, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Skånsk Dykservice Aktiebolag har 556478-0053 som sitt organisationsnummer.