Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järng. 14, 234 35, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lomma arbetar för att verksamheter som Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva måleriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Göran Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bengt Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olsson, Kent Rickard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bernt Lindbergs Måleri Aktiebolag är 556477-1805.