Somollison Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Somollison Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Somollison Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Somollison Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556476-3869.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-414085 alternativt besöka eller skicka post till Somollison Aktiebolag på följande adress Lomma Saltsjöbadsv. 5, 234 32, Lomma.

Somollison Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Somollison Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ståhl, Karl-Gustaf Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Ståhl, Annika Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva travsportverksamhet, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom skatterätt, associationsrätt, bygg- och projektledning, samt därmed förenlig verksamhet.