IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-30. Men sedan 1996-01-01 så har IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Agronomv. 11, 237 32, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-291240.

Lomma arbetar för att bolag som IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom byggsektorn liksom handel med byggvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Esbensen, Ib -Jonsson, Inger Gunilla.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag och det är följande personer, Esbensen, Ib som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Inger Gunilla som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IBE Internationell Byggtjänst Aktiebolag är 556476-3471.