Qvantum Energi Aktiebolag

Skåne län

Information

Qvantum Energi Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Qvantum Energi Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Qvantum Energi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Qvantum Energi Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Qvantum Energi Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Qvantum Energi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringugnsg. 12, 216 16, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-151044.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Qvantum Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Qvantum Energi Aktiebolag har idag 556476-1954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Gerd Annika -Berglund, Henrik -Nilsson, Mats Ingvar -Wolf, Eva Christina är den som för stunden ansvarar för Qvantum Energi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktion och handel med produkter inom VVS-, kyl-,ventilations- samt elkomponentbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Qvantum Energi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berglund, Henrik som är född 1955 och har titeln VD, Nilsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln Vice VD, Berglund, Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gerd Annika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wolf, Eva Christina som är född 1955 och har titeln SuppleantAdolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .