Styrovent Syd Konsult AB

Skåne län

Information

Styrovent Syd Konsult AB är ett företag som finns i Lomma. I Styrovent Syd Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosendahl, Sven Jonny som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosendahl, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Styrovent Syd Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Styrovent Syd Konsult AB på telefon 040-412415.

Bolaget skall bedriva VVS- och energikonsultverksamhet med specialinriktning mot datoriserade styr- och övervakningssystem. Bolaget bedriver dessutom kansliverksamhet åt branschföreningar.

Idag är Styrovent Syd Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Styrovent Syd Konsult AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Styrovent Syd Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Styrovent Syd Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Styrovent Syd Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Styrovent Syd Konsult AB har 556474-4133 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.