Alnarps Värdshus Aktiebolag

Skåne län

Information

Alnarps Värdshus Aktiebolag är ett bolag som finns i Lomma. I Alnarps Värdshus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultén, Hans Olle som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Johan Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén Dennis, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wikfalk, Lennart Alf Folke som är född 1940 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alnarps Värdshus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alnarps Värdshus Aktiebolag på telefon 040-158986.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och bedriva uthyrning av fast egendom och hotell- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alnarps Värdshus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alnarps Värdshus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alnarps Värdshus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Alnarps Värdshus Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alnarps Värdshus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hultén, Hans Olle -Hultén, Johan Olof Ordförande saknas.

Alnarps Värdshus Aktiebolag har 556472-7930 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.