VICE Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och VICE Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och VICE Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för VICE Försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

VICE Försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som VICE Försäljnings Aktiebolag ska trivas.

VICE Försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av datoirer, komponenter, annan kringutrustning till datorer, datakonsultverksamhet och bedriva import- export av elektroniska artiklar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VICE Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24.

Idag är VICE Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med VICE Försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-123707.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med VICE Försäljnings Aktiebolag är Lundin, Göran Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rusch, Mikael Felix som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

VICE Försäljnings Aktiebolag har 556471-7543 som sitt organisationsnummer.