Blueberry Enterprises AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Blueberry Enterprises AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Blueberry Enterprises AB är ett av dem. Statusen för Blueberry Enterprises AB är att Bolaget är aktivt.

Blueberry Enterprises AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-05-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Blueberry Enterprises AB ska trivas.

Blueberry Enterprises AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva städning, golvvård, hemservice, musikproduktion, förlagsverksamhet ävensom handel med värdepapper, fastighetsförvaltning, uthyrning & rekrytering av personal samt ekonomisk redovisning & konsultering till företag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blueberry Enterprises AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Blueberry Enterprises AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Blueberry Enterprises AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-88010.

Firman tecknas var för sig av -Clement, Carsten -Krogh, Peer Christian -Krogh, Peer Michael.

De som är på något sätt har med Blueberry Enterprises AB är Clement, Carsten som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Krogh, Peer Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Krogh, Peer Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Hans Roland Charlie som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Blueberry Enterprises AB har 556467-5576 som sitt organisationsnummer.