Bravur Fastigheter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Bravur Fastigheter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bravur Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Bravur Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Bravur Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Bravur Fastigheter AB ska trivas.

Bravur Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med- och förvaltning av fast egendom, konst, antikviteter, metaller, trav- och galopphästar inklusive tävlingsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bravur Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är Bravur Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bravur Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5293040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bravur Fastigheter AB är Friberg, Bengt Anders Ronni som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Petra Ann-Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Bravur Fastigheter AB har 556464-7476 som sitt organisationsnummer.