Sven-Inge Jönsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-01-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Sven-Inge Jönsson Aktiebolag ska trivas.

Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom bygg och anläggningsbranschen och inom energibranschen samt bedriva konsultverksamhet, utbildning, rådgivning och utveckling inom friskvård, kost och näringslära. Bolaget skall även bedriva försäljning av informationsmaterial, litteratur, kläder, husgeråd, livsmedel, kosttillskott, skönhetsmedel och resor samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sven-Inge Jönsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Sven-Inge Jönsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411122.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sven-Inge Jönsson Aktiebolag är Jönsson, Sven-Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Sven Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sven-Inge Jönsson Aktiebolag har 556459-6251 som sitt organisationsnummer.