M. Samuelssons Bygg AB

Skåne län

Information

M. Samuelssons Bygg AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som M. Samuelssons Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M. Samuelssons Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

M. Samuelssons Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-12-03. Men sedan 1998-01-01 så har M. Samuelssons Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Trollsjöv. 23, 237 33, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M. Samuelssons Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-291875.

Lomma arbetar för att företag som M. Samuelssons Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M. Samuelssons Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M. Samuelssons Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M. Samuelssons Bygg AB och det är följande personer, Samuelsson, Mats Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gunilla Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M. Samuelssons Bygg AB är 556458-3408.