Aurenus AB

Skåne län

Information

Aurenus AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Aurenus AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aurenus AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Aurenus AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-12-01. Men sedan 1995-01-01 så har Aurenus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Villav. 7 B, 237 35, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aurenus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-294152.

Lomma arbetar för att verksamheter som Aurenus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aurenus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsult och utbildningsverksamhet inom företrädesvis datakunskap, företagsekonomi och marknadsföring samt bedriva företags- och fastighetsinvesteringar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aurenus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Connée, Helena Maria -Connée, Peter Arne Rickard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aurenus AB och det är följande personer, Connée, Peter Arne Rickard som är född 1964 och har titeln VD, Connée, Peter Arne Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Connée, Helena Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblad, Carl Sven Gerhard som är född 1936 och har titeln Suppleant, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aurenus AB är 556455-6339.