ACTAB, Academy of Coaching and Training AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns ACTAB, Academy of Coaching and Training AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. ACTAB, Academy of Coaching and Training AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

ACTAB, Academy of Coaching and Training AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556455-4185.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till ACTAB, Academy of Coaching and Training AB på följande adress Ernst Norlinds v. 2, 237 41, Bjärred.

ACTAB, Academy of Coaching and Training AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ACTAB, Academy of Coaching and Training AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Holmqvist, Bo Rolf Christer som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning- och konsultverksamhet inom personal- och ledaskapsutveckling samt kurs- och konferens- verksamhet samt idka handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.