Lucas International Aktiebolag

Skåne län

Information

Lucas International Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Lucas International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Rolf Tommy som är född 1944 och har titeln VD, Månsson, Rolf Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Rolf Rickard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lucas International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lucas International Aktiebolag på telefon 046-294511.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med reseeffekter, uppringarhjälpmedel, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lucas International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lucas International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lucas International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Lucas International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lucas International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lucas International Aktiebolag har 556454-6777 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.