Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-08-31. Men sedan 1996-01-01 så har Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Flädie Mejeriv. 14, 237 91, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-292725.

Lomma arbetar för att verksamheter som Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall utföra ateljéfotografering, fotograferings-, reklam- och marknadsföringsuppdrag samt försäljning av foto- grafiskt material och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag och det är följande personer, Strömvall, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömvall, Nils Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömvall, Sara Jenny Kristina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Albertsson, Lisa Maria som är född 1980 och har titeln Revisor, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ateljé Bjerred Foto och Reklamkonsult Aktiebolag är 556452-4956.