CE-Assistans Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och CE-Assistans Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och CE-Assistans Sverige AB är ett av dem. Statusen för CE-Assistans Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

CE-Assistans Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som CE-Assistans Sverige AB ska trivas.

CE-Assistans Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rådgivning och försäljning av datorprogram och komponenter företrädesvis till företag inom kylbranschen samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CE-Assistans Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är CE-Assistans Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med CE-Assistans Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5302350.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Per Göran Sigvard.

De som är på något sätt har med CE-Assistans Sverige AB är Nilsson, Per Göran Sigvard som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Per Göran Sigvard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Marianne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pär Ola Emil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantRESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

CE-Assistans Sverige AB har 556451-7984 som sitt organisationsnummer.