Peter Gaunitz Aktiebolag

Skåne län

Information

Peter Gaunitz Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Peter Gaunitz Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peter Gaunitz Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Peter Gaunitz Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-08-03. Men sedan 1992-01-01 så har Peter Gaunitz Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pomonav. 1, 230 53, Alnarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peter Gaunitz Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-464636.

Lomma arbetar för att företag som Peter Gaunitz Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Peter Gaunitz Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är produktion, försäljning och distribution av perenna växter, utbildningsverksamhet inom växtodling, bokhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Peter Gaunitz Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peter Gaunitz Aktiebolag och det är följande personer, Gaunitz, Carl Peter Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunnar Tore Ingemar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Peter Gaunitz Aktiebolag är 556451-1144.