SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-06-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag ska trivas.

I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva flygverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag är Lindell, Hans Torsten som är född 1944 och har titeln Likvidator, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

SKYTOP AVIATION SWEDEN Aktiebolag har 556449-6239 som sitt organisationsnummer.