Anthemis Nobilis AB

Skåne län

Information

Anthemis Nobilis AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Anthemis Nobilis AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anthemis Nobilis AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Anthemis Nobilis AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Anthemis Nobilis AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Flädie Måns Ols v. 11, 237 91, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-943444.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anthemis Nobilis AB Privat, ej börsnoterat.

Anthemis Nobilis AB har idag 556449-0877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Anthemis Nobilis AB

Föremålet för bolagets verksamhet är äga och förvalta egna fastigheter samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I Anthemis Nobilis AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nessmar, Jörgen Christian Rolfson som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nessmar, Ingrid Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .