VI Fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VI Fastigheter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är VI Fastigheter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1992-04-23 så skapades VI Fastigheter AB och verksamheten är har F-skattsedel VI Fastigheter AB har haft det sedan 1994-01-01.

556447-2479 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är VI Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med VI Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 070-5934582 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom VI Fastigheter AB är Erman, Paul Herbert Yngve som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .