Julius Production Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva teater- och musikverksamhet, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Julius Production Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Julius Production Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1992-02-19 så skapades Julius Production Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Julius Production Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-29.

Julius Production Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556443-6565 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Julius Production Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Julius Production Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-2804500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Julius Production Aktiebolag är Malmström, Bo Stefan Julius som är född 1949 och har titeln VD, Malmström, Bo Stefan Julius som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Hanne Emelie som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Jakihep AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .