Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-03-11. Men sedan 1998-01-01 så har Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-292187.

Lomma arbetar för att bolag som Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managementområdet, handel med värdepapper och fastigheter, samt affärsförmedling av företag och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag och det är följande personer, Hagman, Torgil Agard som är född 1934 och har titeln VD, Hagman, Torgil Agard som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Kristina Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torgio Konsult i Malmö Aktiebolag är 556443-5294.