ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag

Skåne län

Information

ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-02-28. Men sedan 1992-01-01 så har ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Västkustv. 22, 237 37, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-711882.

Lomma arbetar för att företag som ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet i form av ekonomiska konsult- uppdrag, tekniska konsultuppdrag, affärs konsultuppdrag, marknadsundersökningsuppdrag, utbildningsverksamhet, export import av trä-, metall-, plåt-, glas- och plastprodukter, transport och transportförmedling av varor, värdepappershandel för eget behov, översättningar.

Firmatecknare för ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag och det är följande personer, Michalek, Zdenka Erica som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Enocson, Charlott Zdenka som är född 1969 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ORICO Consulting & Foreign Trade Service Aktiebolag är 556442-6624.