Elprojekt i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Elprojekt i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Elprojekt i Malmö Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elprojekt i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elprojekt i Malmö Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Elprojekt i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elprojekt i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinstorpsv. 26, 234 41, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-411340.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elprojekt i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Elprojekt i Malmö Aktiebolag har idag 556441-4869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bert Inge Göte -Andersson, Gunnel Ulla-Britt är den som för stunden ansvarar för Elprojekt i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom el- och hiss- installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Elprojekt i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bert Inge Göte som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunnel Ulla-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .